петък, 13 ноември 2009 г.

Петък 13-ти - малко по-специален от друг път

Ето го и днешния ден. Не чак така специален за мен, но може би доста специален за много други хора и най вече за Susan Death.
Честит рожден ден.
Всички ти пожелаха толкова хубави неща. За това мислех толкова много какво да ти пожелая и се сетих какво би могло да те зарадва. За това ти пожелавам едно огромно небе цялото покрито със звезди. И там сред тях една Луна - твоята Луна. И те винаги ще блестят, защото ти си тази, която ги кара да живеят и знаеш ли защо? Защото те са в твоите очи. Дори когато е облачно те блестят за теб, ти ги виждаш. За теб не е необходимо да е ясно, за да повярваш в тяхното съществуване, не ти е необходимо да е нощ, за да ги съзреш. В очите ти съществува една огромна Вселена.
И тъй като ти пожелавам да имаш нещо което вече имаш се чувствам глупаво. За това ти пожелавам и обичайното - много любов, сбъднати мечти, щастие и разбира се човека, който трябва да промениш :)

С много усмивки ти пожелавам приятен ден.

3 споделени мисли:

Ноември каза...

Приятен ще е със сигурност.
Адски ме зарадва. Нямам думи просто, ти си уникална!
Звездите винаги ще светят, независимо дали е ден или не, независимо дали съществуваме. Те ще светят и отвъд овешката вечност. А вселената е безкрайна (макар, че не съм много убедена в това =]). А аз толкова много обичам вечните и безкрайните неща, тези, които не можеш да си представиш.
Благодаря ти!

Maya каза...

А за моят празник получавам "ти си знаеш... *дата и подпис*" -.-

Lazy каза...

Еми ти си знаеш :]

Публикуване на коментар

Blogger templates

Shelfari: Book reviews on your book blog

Blogger news

Template by:

Free Blog Templates