четвъртък, 11 август 2011 г.

И... се завърнах

Отпуска ми е почти към своя край. Всъщност утре и това беше, но това не пречи да не изцедя всичката почивка от тези два дена, нали?
Като цяло си починах при бащата ако махнем постоянните мрънкания на мащехата. Брата се появи по едно време ама остава до неделята. Та на него и останалата рода правих от чийс кейка и страшно много им хареса. А аз доволната и горда готвачка. Иначе все още го усъвършенствам с помощта на моя помощник готвач-съветник-НЕпипам-САМОям (брат ми). Вадя, махам, вадя, добавям и днеска пак направих един и ще видя какво ще се окаже сега дали ще е перфектния кейк :)
Друго днес се хванах да направя баклава, ама пък втория баща нещо няма търпение да изчака до утре и вече го нашмули идиота с идиот, ама поне каза че било много вкусно. Та и баклавата по рецепта на братчето. Абе ние с него майстори готвачи да бяхме станали :)
Друго интересно купих си лак един така светло жълт отразителен направо :) Сега се мъча да направя нещо ама ще видим какво ще стане и утре ще има и снимки ако е приятно на гледане и баклавата ще си покажа ако остане ;)
Сладки от мен :*

1 споделени мисли:

Maya каза...

Къдеееее са снимкитеееее?? :))

Публикуване на коментар

Blogger templates

Shelfari: Book reviews on your book blog

Blogger news